dimecres, 8 de maig del 2019

CEIP SON FERRER, UN ENTORN COOPERATIU D'ENSENYAMENT I APRENENTATGE



El Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació de la Universitat de les Illes Balears està elaborant una col·lecció de Dossiers de bones pràctiques en entors pedagògics. El segon número l'han dedicat al treball cooperatiu que fem al CEIP Son Ferrer i noltros hem col·laborat fent un recull de la nostra feina en el centre. Aquest segon número es titula CEIP Son Ferrer, un entorn cooperatiu d'ensenyament i aprenentatge. 

Ahir, al Caixaforum de Palma es va fer la presentació del segon i tercer número, dedicat a Inédithos, un projecte de la UIB en Pedagogia Hospitalaria. La nostra coordinadora de treball cooperatiu, Noelia Orellana, va fer una magnífica presentació del número dedicat a la nostra escola i va donar pas a, Mila Naranjo, formadora de la Universitat de Vic que ens va iniciar en el treball cooperatiu. Va ser un plaer sentir-la altra vegada.
Estem molt agraïts que es puguin mostrar bones pràctiques pedagògiques i que ens hagin tengut en compte per aquest segon número. Hem pogut recollir i plasmar una feina que, durant molt d'anys, molts mestres que han anat passant pel centre han anat fent, i queda constància de que ha estat una gran feina. Aquests reconeixements ens reafirmen en la visió pedagògica del CEIP Son Ferrer  i ens dona coratge per seguir endavant.

Si algú vol llegir el dossier dedicat al CEIP Son Ferrer o altres números de la col·lecció podeu seguir el següent enllaç:

http://bones-practiques-pedagogiques.uib.es/